Zoekbox

Geef uw zoekcriteria in om een gedetailleerde lijst met panden te krijgen.

Prijs:
 - €


         100     200     300     400     500     600     700     +800
sorteren op prijs | datum | gemeente

Te koop : Appartement te Wetteren

Gezellig 1-slaapkamerappartement op het gelijkvloers van Residentie Beernaert
Residentie Beernaert is een volledig afgewerkt nieuwbouwproject met 8 appartementen. De centrale ligging op het Felix Beernaertsplein in Wetteren is een extra troef met het station en de winkels op wandelafstand. Appartement 0.1 is op het gelijkvloers en bestaat uit een inkomhall, living met open keuken, 2 bergruimtes, badkamer met lavabo en douche, apart toilet en slaapkamer en een privé-terras. Er is een fietsenberging. Appartement van 65.42 m² + 8 m² terras. Mogelijkheid tot aankoop van een (overdekte) autostaanplaats. EPC is opmaak gezien gebouw in afwerkingsfase. Vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen dagvaarding uitgebracht - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig Geen overstromingsgebied Prijs is exclusief registratierechten en BTW Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en bezoek.

Prijs:  €205 821

Te koop : Appartement te Wetteren

Ruim 2-slaapkamerappartement op de eerste verdieping van Residentie Beernaert
Residentie Beernaert is een volledig afgewerkt nieuwbouwproject met 8 appartementen. De centrale ligging op het Felix Beernaertsplein in Wetteren is een extra troef met het station en de winkels op wandelafstand. Appartement 1.3 is op de eerste verdiep en bestaat uit een inkomhall, living met open keuken, bergruimte, badkamer met lavabo en douche, apart toilet en 2 slaapkamers en een privé-terras. Er is een fietsenberging. Appartement van 94.08 m² + 6 m² terras. Gebouw met rolstoeltoegankelijke lift. Mogelijkheid tot aankoop van een (overdekte) autostaanplaats. EPC is opmaak gezien gebouw in afwerkingsfase. Vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen dagvaarding uitgebracht - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig Geen overstromingsgebied Prijs is exclusief registratierechten en BTW Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en bezoek.

Prijs:  €286 204

Te koop : Appartement te Wetteren

Ruim 2-slaapkamerappartement op de eerste verdieping van Residentie Beernaert
Residentie Beernaert is een volledig afgewerkt nieuwbouwproject met 8 appartementen. De centrale ligging op het Felix Beernaertsplein in Wetteren is een extra troef met het station en de winkels op wandelafstand. Appartement 1.1 is op de eerste verdiep en bestaat uit een inkomhall, living met open keuken, bergruimte, badkamer met lavabo en douche, apart toilet en 2 slaapkamers en een overdekt privé-terras. Er is een fietsenberging. Appartement van 91.53 m² + 4.67 m² terras. Gebouw met rolstoeltoegankelijke lift. Mogelijkheid tot aankoop van een (overdekte) autostaanplaats. EPC is opmaak gezien gebouw in afwerkingsfase. Vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen dagvaarding uitgebracht - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig Geen overstromingsgebied Prijs is exclusief registratierechten en BTW Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en bezoek.

Prijs:  €279 111

Te koop : Appartement te Wetteren

Ruim 2-slaapkamerappartement op de eerste verdieping van Residentie Beernaert
Residentie Beernaert is een volledig afgewerkt nieuwbouwproject met 8 appartementen. De centrale ligging op het Felix Beernaertsplein in Wetteren is een extra troef met het station en de winkels op wandelafstand. Appartement 1.2 is op de eerste verdiep en bestaat uit een inkomhall, living met open keuken, bergruimte, badkamer met lavabo en douche, apart toilet en 2 slaapkamers en een privé-terras. Er is een fietsenberging. Appartement van 84.83 m² + 5.98 m² terras. Gebouw met rolstoeltoegankelijke lift. Mogelijkheid tot aankoop van een (overdekte) autostaanplaats. EPC is opmaak gezien gebouw in afwerkingsfase. Vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen dagvaarding uitgebracht - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig Geen overstromingsgebied Prijs is exclusief registratierechten en BTW Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en bezoek.

Prijs:  €260 197

Te koop : Appartement te Wetteren

Ruim 1-slaapkamerappartement op de tweede verdieping van Residentie Beernaert
Residentie Beernaert is een volledig afgewerkt nieuwbouwproject met 8 appartementen. De centrale ligging op het Felix Beernaertsplein in Wetteren is een extra troef met het station en de winkels op wandelafstand. Appartement 2.1 ligtop de tweede verdieping en bestaat uit een inkomhall, living, aparte keuken, bergruimte, badkamer met lavabo en douche, apart toilet en slaapkamer en een privé-terras. Er is een fietsenberging. Appartement van 78.94 m² + 4.67 m² terras. Mogelijkheid tot aankoop van een (overdekte) autostaanplaats. EPC is opmaak gezien gebouw in afwerkingsfase. Vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen dagvaarding uitgebracht - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig Geen overstromingsgebied Prijs is exclusief registratierechten en BTW Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en bezoek.

Prijs:  €241 284

Te koop : Service Flat te Nieuwpoort

Erkende assistentieflat in centrum Nieuwpoort
Nieuw project - Residentie Clarenhof in centrum Nieuwpoort bestaande uit 110 assistentieflats. Elke assistentiewoning is voorzien van een prachtige afwerking: eiken parket, vloerverwarming, berging, 1 of 2 slaapkamers, mooie terras, ingerichte keuken en ruime badkamer. Welness, fitness en restaurant aanwezig. Prijs vanaf 245 500 EUR 12% BTW ipv 21% BTW Eveneens parkeerplaatsen verkrijgbaar. EPC in opmaak (nieuwbouw) Contacteer ons voor meer info en/of plannen.

Prijs:  €245 500

Te koop : Woning te Wetteren

Gezellige woning met 3 slaapkamers in Overbeke
Woning gelegen in een rustige straat op wandelafstand van supermarkten, nabij het centrum van Wetteren. Gelijkvloers bestaande uit inkomhall, ruime lichtrijke living, nieuwe keuken, kelder, koer met 2 stallingen en toilet. Eerste verdieping met badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet en 3 slaapkamers. Verwarming: elektrisch EPC: 677 kWh/m² (UC2196147) Vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen dagvaarding uitgebracht - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig Geen overstromingsgebied Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of bezoek.

Prijs:  €199 000

vorige pagina
1 .
volgende pagina